TOIMINTAKERTOMUS VUODELTA 2021

Toimintaympäristö
Olemme 1987 perustettu yhdistys, toiminta-alueemme on Tattarisuon, Malmin, Puistolan ja Heikinlaakson alue. Yhdistyksen tavoitteena on ollut olla aktiivinen toiminta alueellamme.

Tilikauden keskeiset tapahtumat 2021
Toimintamme on ollut aktiivista yli kolmenkymmenen vuoden ajan. Olemme tehneet yhteistyötä Helsingin kaupungin ja muiden alueen toimijoiden kanssa. Tällä kaudella olemme panostaneet Tattarisuon ongelmakohtiin ja yritysten aseman parantamiseen. Hallituksen pienryhmä on tavannut kaupungin virkamiehiä Tattarisuon ja ympäristön parantamiseksi.

Hallinto
Varsinainen vuosikokous pidettiin 1.6.2021, Tattarihovissa Jarrutie 1. Hallituksen kokouksia pidettiin 10 kertaa.
Hallituksen varsinaisia jäseniä ovat Lisbet Sipilä puheenjohtaja, Jan Andesson, Kauko Koskinen, Esa Laine, Kari Uuksulainen, Lauri Elers, Tapani Holm, Jukka Aro, Sami Mannila, Sedat Yusul sihteeri ja taloudenhoitaja Ritva Hyttinen.
Hallituksella ei ole varajäseniä. Yhdistyksen kirjanpitoa pitää Ritva Hyttinen. Yhdistyksen toiminnantarkastajana on Jaana Pirttimaa

Yhdistyksen jäsenet:
Kauden aikana yhdistyksessä oli 147 jäsentä. Kalenteritoimikunta toimitti vuoden 2021 kalenterit jäsenille. Jäsenille lähetettiin tiedotteita sähköpostille, joissa käsiteltiin Malminseudun alueen asioita

Yhdistyksen talous
Yhdistyksen tulos oli 2025,75 euroa ylijäämäinen ja yhdistyksen taseen loppusumma oli 26 425,19 euroa. Yhdistyksen talous on säilynyt vakaana. Jäsenmaksu oli 50 euroa kaudella 2021. Erillistä liittymismaksua ei ollut. Yhdistys pyrkii vahvistamaan talouttaan jäsenmaksujen avulla ja myymällä kalentereihin mainostilaa

Vuoden yrittäjä
Vuoden yrittäjäksi valittiin Vihertalo Lintumäki Oy

Muistamiset
Muistettiin Sirpa Rantaa pitkäaikaisesta sihteerin ja taloudenhoitajan työstä yhdistyksessä
Muistetiin Lisbet Sipilää 60-vuotispäivänään
Muistettiin Sami Mannilaa 40-vuotispäivänään.
Muistettiin Lauri Elersiä vauvan syntymän johdosta.

Muuta
Yhdistyksen perinteistä syysmatkaa ei järjestetty pidentyneen Covidpandemian takia.